Junta directiva del Club Esportiu Alaior

Nous projectes, noves il·lusions

El projecte d'aquesta Junta és seguir treballant per aconseguir que el Club sigui una gran família d’entusiastes del futbol.

La figura principal de treball del C.E. Alaior és l’esportista. Ell és la peça entorn de la qual volta la resta d’infraestructura tant humana com material que es posa en marxa per aconseguir els recursos necessaris per fer que el jugador evolucioni com a tal.

A nivell de futbol base, som conscients de la necessitat que la nostra feina tengui la similitud necessària amb la feina que es fa l’escola; de fet, no deixem de ser una escola. El nostre President insisteix que estem formant persones, aquestes persones s’integraran en el teixit social d’Alaior i han de poder presumir d’haver format part d’un Club amb uns alts valors esportius i socials. La resta de la Junta Directiva hi estem totalment d’acord. Per això la formació integral (esportiva i humana) està present en totes les nostres activitats.

La feina en els entrenaments és la base de l’aprenentatge. Això vol dir una feina de qualitat, planificada i d’una intensitat adequada a les necessitats, i a on l’esportista ha d’esforçar-se al màxim i amb l’atenció pertinent. El partit del cap de setmana no és res més que una continuació i posada en pràctica de la feina feta en els entrenaments. El concepte és que "no aprenem per competir sinó que quan competim aprenem".

L’equip dels Juvenils podríem dir que representa el final d’un viatge que va començar amb la categoria Pre-benjamí. No hem de perdre de vista que el futbol no és més que esforç i compromís, lleialtat cap als companys i respecte al contrari, convivència i comunicació. Si bé l’equip dels Juvenils ens fa de pont entre el futbol base i l’equip de regionals, en aquesta categoria el jugador ho és en tota la seva essència i lluita setmana a setmana per demostrar que la feina sempre ha de donar resultats i això és palès damunt la gespa de Los Pinos.

L’equip dels Regionals és aquell en què més s’ha de veure reflectit l’esperit del C.E. Alaior. És un mirall per a la resta de jugadors. Enguany, després dels èxits de les temporades anteriors, els Regionals comencen una nova etapa, construeixen un nou projecte, toca  mirar endavant. Des de la Junta Directiva volem aprofitar per agrair als jugadors que han decidit seguir amb el C.E. Alaior el seu compromís cap al Club i que aquest sentiment de pertinença l’hagin contagiat  als jugadors nouvinguts, i aplaudim la intensitat amb què juguen els partits i la il·lusió que transmeten en cada entrenament i cada minut de joc.

Tenim al davant molts reptes que hem d'afrontar per continuar millorant aquest Club en tots els aspectes possibles i per això us necessitem a tots, socis, pares i mares, jugadors i jugadores, coordinador, entrenadors i delegats, per tal que el C.E. Alaior segueixi assolint molts èxits tant en el terreny esportiu com en el de la convivència dia a dia. VISCA S’ALAIOR!

La Junta Directiva del C.E. Alaior

ANTONI ALZINA
President

EMILIANO FORTUNY
Vicepresident

SITO ROTGER
Vicepresident

LLORENÇ CARDONA
Tresorer

LORENA RIUDAVETS
Secretaria

JOSEP CARRERAS
Vocal

BIEL GENESTAR
Vocal

LLORENÇ AMELLER
Vocal

ARMELINA FLORIT
Vocal

SONIA LÓPEZ
Vocal

ESTANISLAO JODAR
Vocal

MÒNICA TRIAY
Vocal

RAMÓN HUESCAR
Vocal

SUSANA CAMPS
Vocal

Compartir a Pinterest