Actualitat del CE Alaior

EL CE ALAIOR I LA COOPERATIVA SAN CRISPIN PER UNA VIDA SALUDABLE

05/12/2019
Compartir a Pinterest

El passat dia 3 es va signar un acord de col·laboració entre el CE Alaior i la Cooperativa San Crispin mitjançant el qual es potenciaran els hàbits de vida i menjar saludables entre els jugadors del club.

La Cooperativa San Crispin proporcionarà fruita per a què el club la reparteixi entre els seus jugadors després dels partits. A més, es realitzaran diverses xerrades sobre nutrició a l’aula de cuina de la Cooperativa en el seu local del polígon de La Trotxa.

Els jugadors del CE Alaior no són els únics beneficiaris d’aquest acord, ja que els socis del club també podran disposar d’un descompte en les compres que facin en els diferents establiments de la Cooperativa, sempre que presentin el carnet de socis del club.

Com a contrapartida, el club adquireix el compromís de transmetre els valors cooperatius de San Crispin entre la seva massa social, així com realitzar accions conjuntes per ajudar a generar negoci en els establiments de la Cooperativa.

Tant en el món de l’esport com en el cooperativisme, el més important és l’equip, i aquest és el valor que volem mostrar CE Alaior i Cooperativa San Crispin.