Entrevistes del CE Alaior

ENTREVISTA A LLORENÇ PONS

04/11/2020
Compartir a Pinterest

El protagonista de l'entrevista d'aquest mes és en Llorenç Pons Llabrés, portaveu de la nostra directiva.

 

LA GESTIÓ DEL COVID EN EL CLUB : “ENTRE TOTS HEM DE FER DE S’ALAIOR UN CLUB SEGUR”

 

- Quina edat tens?

50, mig segle.

- D’on ets?

Vaig néixer a Maó, però ja fa 22 anys que visc a Alaior.

- Quina és la teva vinculació amb el futbol?

En general m’agrada el futbol des de sempre, però no l’he practicat mai. Jo he estat més de bàsket.

- Quina és la teva vinculació amb el CEAlaior?

La meva vinculació comença quan els meus fills comencen a jugar a futbol i es compleix allò que solen dir, on van els fills van els pares. Vaig començar fent de delegat den Dani Burgos, i després em van convèncer per entrar a formar part de la Junta. Actualment, les meves funcions són de les de comunicació del club.

- Sabent de la teva vinculació amb el bàsquet, veus diferències entre bàsket i futbol?

És evident que hi ha diferències però també moltes semblances. Bàsicament, a nivell de base, pens que els objectius són els mateixos, i que la feina de formació ha de ser prioritària.

- Tu que estàs a diari en contacte amb joves, què suposa per a ells el poder practicar esport?

Crec que és una opció molt sana, tant a nivell físic com psicològic. Als joves els va molt bé tenir activitat esportiva, i si és un esport col·lectiu, s’hi afegeix el tema de la socialització. En un món digitalitzat com el d’avui en dia, l’esport està esdevenint una activitat indispensable.

- Quina ha estat la major alegria que li ha donat món de l’esport?

Sincerament, per damunt de títols (tampoc és que en tengui una gran col·lecció), hi ha les relacions humanes que he tingut, les persones que he conegut, els amics que he fet. Sempre dic que els meus amics de sempre els vaig fer en el bàsquet.

- I la major frustració que has viscut?

No sé si afortunadament, però tenc memòria selectiva que de tant en tant fa un “reset” i esborra els mals moments.

- Com vas viure el confinament i com estàs vivint la situació actual?

El confinament el vaig viure bé, a casa ens vam plantejar seguir unes rutines, i al marge de treballar més hores del que solia ser normal, fèiem activitat física a diari, intentàvem menjar sa… A nivell més lúdic, escoltar molta música, veure sèries com La casa de papel, que crec que érem dels pocs que no l’havíem vista encara, i practicar en la cuina, amb receptes noves. Crec que el normal en tothom.

- Com està afectant la COVID en la vida del club?

La pandèmia està afectant no només al club, sinó a l’esport en general. En el nostre cas, les dinàmiques han canviat; no es poden emprar els vestidors i les dutxes, hem d’arribar just abans de l’entrenament, i partir just després, s’ha de mantenir un registre de tothom que entra a Los Pinos, vigilar que es compleixin les normes de seguretat en els partits… I en aquesta feina, és imprescindible la implicació de pares i mares; la directiva no pot amb tota la feina que hi ha, i en aquest sentit hem demanat ja col·laboració a tots els equips per als partits, amb una bona resposta, de moment.

- Creus que tornarem a gaudir del futbol a Los Pinos com abans?

Que tornarem a gaudir n’estic segur; que sigui com abans ja no ho sé, però en tot cas, la gent te ganes de futbol, i aquestes primeres jornades s’ha vist, i pens que la gent ha gaudit del futbol. De totes maneres, la pandèmia ha canviat moltes coses, i algunes ja no tornaran a ser com abans.

- Com veus el futur del CEAlaior?

Crec que es fa una feina ben feta, tot i que no sigui molt correcte que ho digui jo, que form part de la junta. Però pens que es dediquen molts esforços al futbol base, i açò, indiscutiblement, tindrà una repercussió positiva en un futur no molt llunyà.

- Què els demanaries als joves que practiquen futbol en el club, i a les seves famílies?

En aquests moment, sobretot que es cuidin, i que facin tots els esforços que calguin per mantenir les mesures de seguretat, dur sempre la mascareta posada, menys quan estiguin damunt la gespa practicant, mantenir les distàncies de seguretat, no venir quan no es trobin bé o tenguin sospites de possible contagi, i respectar les normes internes del club en relació a la gestió de la COVID19. Entre tots hem de fer que s’Alaior sigui un club segur.

Moltes gràcies Llorenç per compartir aquesta estona amb tots noltros.

 

Compartir a Pinterest
Etiquetes