Entrevistes del CE Alaior

ENTREVISTA A QUIQUE MOLL

09/03/2021
Compartir a Pinterest

En l’entrevista d’aquest mes coneixerem una mica més sobre en Quique Moll, de Menorca Vacations, patrocinador del nostro equip Juvenil Nacional, juntament amb ShuttleSpain Transfers i JJ Toldos Alaior (sponsor principal).

 

- Quina edat tens?

- Tenc 44 anys, fregant els 45.

 

- D’on ets?

- Som d’aquí, d’Alaior.

 

- Quina és la seva vinculació amb el futbol?

- La meva vinculació amb el futbol va començar de fiet, als 6 anys, jugant a F5 amb l’equip del col·legi Dr Comas Camps en el torneig de Sant Lluís, després en el camp de La Unió; a aleví vaig començar amb el CE Alaior F11, en aquella època no hi havia F7. Quan vaig acabar juvenil, vaig seguir jugant alguns anys a futbol sala i F7 popular.

 

- Quina és la teva vinculació amb el CE Alaior?

- Com acab d’explicar, en el CE Alaior vaig jugar fins a juvenils, després vaig fer uns anys d’entrenador en categories de futbol base, alguns anys d’ajudant/delegat i també vaig formar part de la directiva actual al llarg de 4 anys. Actualment som un soci més i pare de n’Álvaro, que juga amb els cadets.

 

- Quina ha estat la major alegria que t’ha donat el futbol?

- He tingut la gran sort de pertànyer a una molt bona quinta, a la que el futbol ens va donar moltes alegries; la major de totes va ser el campionat de Balears de la temporada 93/94 i pujar a Divisió d’Honor Nacional. Prop de 30 anys després, encara mantenim una bona amistat, i cada any feim una “patxangueta”.

 

- I quina ha estat la major frustració que has viscut en el futbol?

- L’única frustració va ser no poder formar part de l’equip de Divisió d’Honor, crec que 9 jugadors no vam poder seguir amb l’equip per edat; vam acabar juvenil l’any de l’ascens.

 

- Com a empresa col·laboradora del club des de fa moltes temporades, per què col·laborau amb el projecte? què us aporta com a empresa recolzar un projecte com aquest?

- En la meva època de directiu me vaig donar compte de la situació del Club i que la prioritat passa per gent que s’impliqui en la directiva i empreses que ajudin en la part econòmica. Vaig haver d’ajornar/pausar la meva implicació com a directiu per manca de temps i vaig pensar que el mínim que podíem fer era ajudar econòmicament dins de les nostres possibilitats com a empresa, ens van oferir patrocinar al juvenil Nacional i vam acceptar.

El que ens aporta és sebre que ajudam d’alguna manera a què els joves del municipi practiquin esport i estiguin dins un àmbit de vida sana.

 

- Com a patrocinador de l’equipo Juvenil Nacional, com veus la temporada que estan fent?

- Sincerament crec que ho estan fent bé, pateixen una mica la falta d’experiència de tothom en aquesta categoria (directiva, jugadors, entrenadors) més la pandèmia, però encara no he vist cap equip molt superior al nostre. Estic segur que aconseguiran l’objectiu.

 

- Com has viscut el confinament i la situació actual?

- Idò no ho hem passat malament, la veritat; és una situació que ens ha tocat afrontar i ho hem hagut de fer de la millor manera possible… Quan compares el nostre confinament o les restriccions de Menorca amb la d’alguns amics i clients del Regne Unit, Itàlia, França, veim que no ens podem queixar. Si ho posam en la perspectiva adequada, som uns afortunats de viure a Menorca.

 

- Com veus el futur del CE Alaior?

- El veig molt bé, seguesc en contacte amb la directiva actual, que estan fent un molt bon treball en la part econòmica, esportiva i social.

Esperem que aquesta pandèmia acabi prest i tornar a la “vida normal” del Club, on tothom pugui entrenar i jugar partits.

 

- Quina és la teva opinió sobre el futbol a Menorca a dia d’avui?

- Bona pregunta. Està clar que cada club ho fa el millor que pot; gestionar un club no és fàcil i implica molta dedicació no professional, però em pensava que els clubs anaven més units. En la meva època de directiu vaig veure que no era així, i és el que més em va sorprendre.

Tothom xerra de RESPECTE i VALORS, però després, en moltes ocasions totes aquestes paraules queden pel camí… Crec que els clubs, tots junts, haurien de potenciar el RESPECTE i els VALORS en l’ESPORT. RESPECTE cap als àrbitres, per exemple, molts d’ells al·lots joves que ho fan tan bé com saben. RESPECTE entre clubs en tema de fitxatges de jugadors en edat de futbol base. Tema VALORS: per què les seleccions de futbol base premien els millors? Per què no valoren als al·lots que no s’han perdut ni un sol entrenament en tota la temporada, o a l’al·lot que més ha progressat al llarg de l’any? La Federació te una feina important en aquest àmbit que crec que no es fa.

 

- Què els diries als petits que van cada capvespre a entrenar?

- Que hi vagin, i s’ho passin bé, que gaudeixin amb els seus companys, que facin cas als entrenadors i intentin millorar dia a dia. Jo era dels “flaquets” de la meva quinta, però ningú no em llevarà tot el que vaig viure ni totes les amistats que vaig fer com a jugador del CE Alaior.

 

- Quines són les teves aficions?

- La meva feina, a més de disfrutar del Camí de Cavalls, jugar a pàdel i a l’estiu, des de l’any passat, navegar.

 

Moltes gràcies Quique.