Actualitat del CE Alaior

CE ALAIOR I LA COOPERATIVA SAN CRISPIN PER UNA VIDA SALUDABLE

25/01/2022
Compartir a Pinterest

Es renova l'acord de col.laboració que va quedar aturat per la pandèmia entre el CE Alaior i la Cooperativa San Crispin mitjançant el qual es potenciaran els hàbits de vida i menjar saludables entre els jugadors del club.

La Cooperativa San Crispin proporcionarà fruita per a què el club reparteixi entre els seus jugadors després dels partits. A més, es realitzaran diverses xerrades sobre nutrició a l'aula de cuida de la Cooperativa en el seu local del polígon de La Trotxa.

Els jugadors del CE Alaior no són els únics beneficiaris d'aquest acord, ja que els socis del club també podran disposar d'un descompte (en forma de vals de descompte) per poder comprar a San Crispin.

Com a contrapartida, el club adquirieix el compromís de transmetre els valors cooperatius de San Crispin entre la seva massa social, així com realitzar accions conjuntes per ajudar a generar negoci en els establiments de la Cooperativa.

Tant en el món de l'esport com en el cooperativisme, el més important és l'equip, i aquest és el valor que volem mostrar CE Alaior i Cooperativa San Crispin.