Actualitat del CE Alaior

CE ALAIOR I LA COOPERATIVA SAN CRISPIN PER UNA VIDA SALUDABLE

09/03/2022
Compartir a Pinterest

Després d'una apassionant jornada de dissabte matí, els jugadors dels nostres Benjamí B i Infantil A (tot i pedre 1-5, i 0-5, respectivament), van compartir un berenar súper saludable amb els seus rivals del CE Ferreries gràcies a l'extraordinari acord de col·laboració que (fa unes setmanes!) renovem amb la Cooperativa San Crispin, mitjançant el qual es potenciaran els hàbits de vida i menjar saludables entre els jugadors del club, i els seus rivals. Com? Oferint fruita per a què el club reparteixi entre els jugadors després dels partits, com també van fer (el diumenge) els jugadors del nostre Alevín B amb els del CD Menorca després d'un trepidant matí que va acabar 4-3.

A més, la Cooperativa San Crispin realitzarà diverses xerrades sobre nutrició, a l'aula de cuida en el seu local del polígon de La Trotxa. Un acord del que els nostres jugadors no són els únics beneficiaris d'aquest acord, ja que els socis del club també podran disposar d'un descompte (en forma de vals de descompte) per poder comprar a San Crispin.

Tant en el món de l'esport com en el cooperativisme, el més important és l'equip, i aquest és el valor que volem mostrar CE Alaior i Cooperativa San Crispin.