Actualitat del CE Alaior

FUN AND GOL / PRO TALENT 2022

03/05/2022
Compartir a Pinterest

Torna el Campus Fun and Gol / Pro Talent a Los Pinos!

Una nova edició d'un dels millors campus de futbol a Menorca, perquè els nostres jugadors puguin divertir-se, i continuar millorant tècnica i tàcticament. De dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00h., els nostres joves futbolistes podran continuar desenvolupant el seu futbol del 27 de juny al 5 d'agost.

Sis setmanes d'un futbol basat en el joc, i en la presa de decisions, que tindran com a extraordinari complement diferents activitats relacionades amb la visualització de vídeo, regles de joc, i d'anglès aplicat al futbol, així com genials dinàmiques grupals de psicologia esportiva. D'aquesta forma, els jugadors d'entre 6 i 9 anys participaran en el "Fun and Gol", i els jugadors d'entre 10 i 14 anys, ho faran en el "Pro Talent". Mateixes dates, horaris, i seus (Alaior, Es Mercadal i Ferreries), però amb objectius diferents, adaptats a cada categoria.
 
Inscripcions obertes! Fes clic aquí per a més informació.
 
La inscripció inclou entrenaments matinals de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30, servei de guarderia de 8.30 a 9.30 i de 13.30 a 14.00, fruita després d'entrenar, assegurança mèdica, equipament del Campus, i diploma i obsequi de record. T'ho perdràs!? Que no t'ho contin!