Entrevistes del CE Alaior

ENTREVISTA A DAVID TORRES

20/02/2023
Compartir a Pinterest

Reprenem les entrevistes a persones vinculades amb el nostre club. Aquest mes és el torn per en David Torres, gerent d’Inser Menorca, sponsor principal del nostre equip regional.

- Quina edat tens? 38.


- D'on ets? Nascut a Ciutadella, però he viscut as Mercadal i ara fa 20 anys que visc a Alaior.

 

- Quina és la teva vinculació amb el món del futbol? Ha estat la meva passió i únic interès des de petit. Sempre he jugat fins que em van jubilar per edat. Vaig jugar as Mercadal (pujant a 3a Divisió i després vaig anar a cercar minuts as Migjorn (regional), I d’allà al Norteño i al CE Alaior (sempre a regional).

 

- I amb el CE Alaior? Vaig jugar en el regional una temporada i ara el meu fill juga en el club. També la meva família d’Alaior són socis del club de tota la vida i sempre hem anat a veure els partits.

 

- Què opines de la situació actual del futbol a Menorca? Tenim poca quantitat d’equips i jugadors. Crec que les lligues juvenils i cadets autonòmiques poden ajudar a que surtin bons jugadors. La sobreoferta que hi ha d’activitats està menjant terreny al futbol. El fet que se’n vagin a estudiar també marca molt el nivell. M’agradaria que els clubs es poguessin posar d’acord per poder treure un equip únic de Menorca que pogués estar en una categoria tipus 2aB. També not a faltar que la Federació es preocupi més per les competicions d’aquí i facilitar que es pugui millorar a nivell de clubs.

 

- Com veus el futur del CE Alaior? Bé, jo crec que duen un parell de temporades competint molt bé a Regional. En el futbol base també estan fent una bona feina amb els mimbres que tenen. A veure fins a on pot arribar el regional i el juvenil. M’agrada veure que Los Pinos és el camp que més ambient de futbol té en els partits. Si a açò se li pogués afegir una pujada de categoria, crec que seria molt important.

 

- Quina és la major alegria que t'ha donat el món del futbol? El poder gaudir dels anys que he jugat. El futbol no sempre te tracta bé, pots posar molt d’interés i no veure’t correspost, però jo he pogut disfrutar del meu major hobbie i a dia d’avui ho seguesc gaudint. Vull destacar la temporada de juvenil que vaig poder jugar a Mallorca amb el Gènova, en una competició amb molta competitivitat i unes bones relacions personales.

 

- Quina és la major frustració que has viscut en el futbol? No haver pogut arribar més enfora en allò que hauria donat tot per aconseguir-ho. Som conscient que cadascú té les seves oportunitats i les seves virtuts i limitacions I vaig arribar on vaig arribar. I també que no hi hagi hagut major competitivitat en les lligues de Menorca.

 

- Què fa la teva empresa? Duim des de finals de 2019 com a inmobiliària per poder donar un servei integral als clients. Esteim treballant bé, seguim creixent a Alaior i ens agradaria poder créixer més a Menorca, aprenent dia a dia. Esteim centrats en la compra, venda i lloguers. Tambeé oferim gestió de serveis de reformes. M'agrada molt poder assessorar al client amb detalls com fixar un preu correcte, que sepin les despeses que poden tenir en una operació...

 

-Per què has decidit apostar pel nostre projecte? Per proximitat, perquè m¡agrada el vostre projecte, perquè juga el meu fill, perquè fa anys que vaig a veure els partits i perquè així crec que guanyarem en visibilidtat. M'agrada estar identificat amb el poble.

 

- Què els diries a tots els joves que van cada dia a Los Pinos a entrenar? La pancarta que vam posar és el que els diria: que entrenin i s'esforcin al màxim en qualsevol cosa que facin en la vida. L'esforç té la seva recompensa. Que no es rendeixin davant cap dificultat.

 

- Quines són les teves aficions? A part del futbol, (intent no perdre'm cap partir del Barça i de s'Alaior), aquesta feina s'ha convertit en una afició. També m'agrada molt anar a menjar bé.

 

Moltes gràcies David per deixar-nos conèixer-te una mica més.

Categories