Actualitat del CE Alaior

EL CE ALAIOR I EN RAÜL CAPÓ SEPAREN ELS SEUS CAMINS

26/04/2023
Compartir a Pinterest

Després de dues temporades en el club, en què ha deixat un profunda empremta, en Raül Capó no seguirà el curs que ve al capdavant del primer equip del CE Alaior.

Motius familiars, personals i laborals han estat els factors determinants en aquesta complicada decisió, molt meditada, sobretot a partir de la consecució del títol de Lliga regional i de l’anhelat ascens a 3a. Federació. Des del club volem manifestar el nostra agraïment i la nostra admiració per la feina desenvolupada pel “míster” aquests dos cursos, culminats de manera brillant aquesta darrera temporada; una feina que ha destacat no només en l’àmbit tècnic i tàctic, que també, sinó també en la construcció d’un autèntic equip, en el que tots els components han actuat com una pinya, factor fonamental per a l’assoliment dels objectius aquesta temporada.

Des del club volem desitjar tota la sort i tots els èxits a en Raül Capó, segurs que els aconseguirà per la seva metodologia de feina, pel seu ampli coneixement del futbol, pel seu tarannà i per la seva constància i perseverança.

 

La Junta directiva del CE Alaior.