Entrevistes del CE Alaior

ENTREVISTA A JOSE MOYANO

06/10/2023
Compartir a Pinterest
A través d´aquesta secció us farem arribar l´actualitat del club en format d´entrevista així com diferents anècdotes de persones que estan o han estat relacionades amb el nostre club. Gràcies a Rètols Irla per patrocinar aquesta secció!
 
Iniciem les entrevistes mensuals d'aquesta temporada amb José Ángel Moyano, entrenador del nostre equip de 3a RFEF.
 
D'on ets?
Sóc de Vitòria-Gasteiz.
 
Quina edat tens?
46.
 
Quina ha estat la teva vinculació amb l'esport?
Tot i que m'agrada practicar tota mena d'esports, el futbol és part fonamental a la meva vida des que era petit.
 
I amb la CEAlaior?
És la primera vegada que estic vinculat al CE Alaior, i tremendament il·lusionat de formar part del club, i de ser l'entrenador del primer equip.
 
Quina ha estat la teva satisfacció més gran que t'ha donat l'esport?
Bufff! He viscut molts i bons moments. Qualsevol de les lliguetes d'ascens quan era jugador… Recordo una lligueta d'ascens a 2ª divisió amb l'Amurrio, el partit en què vam pujar a Tenerife amb l'Sporting o la lligueta d'ascens quan era a l'Alabès.
 
Però sens dubte, el millor, han estat les grans amistats que he fet al llarg dels anys als diferents llocs pels quals he passat i que avui dia segueixo tenint com a amics. En això em sento un privilegiat.
 
I decepció?
Sens dubte el darrer any que vam passar a l'Sporting. Vam desaparèixer al gener per problemes econòmics i va ser un calvari. L'últim partit a Sant Andreu el tinc gravat a la memòria.
 
Què vas sentir quan el CEAlaior va contactar amb tu?
D'inici una gran il·lusió i feliç per ser l'opció escollida.
 
És una responsabilitat afegida estar al capdavant de l'equip després de tants anys sense jugar a aquesta categoria?
Ni més ni menys… la mateixa responsabilitat que comporta ser entrenador del primer equip.
 
Quins són els teus referents com a entrenador?
Doncs no tinc un referent clar... sempre ens fixem als entrenadors de grans equips, però nosaltres tenim una altra realitat i simplement hem de buscar el màxim rendiment depenent de l'equip i els objectius que tenim.
 
Com t'agrada jugar el teu equip?
A mi m'agrada que siguem un equip treballador, compromès i amb molta gana. Evidentment a partir d'aquí crec a tenir la pilota i jugar tan bé com sigui possible, sempre amb molt de ritme.
 
On és el límit del nostre equip?
No tenim límit… però sí tenim objectius a complir. Som un equip jove que té molt de futur i no podem posar-nos un límit més enllà de la feina setmanal.
 
Com veus la situació actual del futbol a Menorca?
La veritat que Menorca és un lloc diferent de la península i amb les limitacions que comporta estar en una illa de 90.000 habitants. N'hem de ser conscients i que abans vivíem al carrer i ara hi ha moltíssimes distraccions a part del futbol. Tot evoluciona i el futbol no és pas diferent.
 
Què diries a l'afició que va a animar l'equip a Los Pinos?
Que estiguin amb l'equip en els bons i mals moments, perquè en són una part molt important. Als nois i al cos tècnic ens brillen els ulls quan juguem a casa. Són imprescindibles per assolir l'objectiu.
 
Moltes gràcies en Jose per aquesta estona d'entrevista i molta sort!
 

Categories