Actualitat del CE Alaior

GRÀCIES ESTALVI ÈTIC

23/05/2024
Compartir a Pinterest
El passat 21 de maig es va celebrar a l'Auditori de Ferreries l'acte de lliurament dels ajuts que Estalvi Ètic de Caixa Colonya atorga a diferents entitats socioculturals i esportives de les nostres illes. La celebració també va servir per donar la benvinguda a la nova oficina de Colonya a Ferreries així com per presentar el 25è aniversari d'Estalvi Ètic.
 
L'acte va ser presidit pel Sr. Josep Antoni Cifre, president de Colònia i D. Juan José Caldés, coordinador d'Estalvi Ètic i també va comptar amb la presència de l'alcalde de Ferreries, D. Pedro Pons així com de representants de les diferents entitats beneficiàries.
 
Les ajudes que Estalvi Ètic destina a totes aquestes entitats són possibles gràcies a l'ètica i solidaritat dels seus clients (18.500) gràcies als quals s'han pogut destinar 3,5 milions d'€ en ajudes en aquests 25 anys d'història. Aquestes aportacions han convertit a Estalvi Ètic a la primera (pionera) i a dia d'avui única entitat bancària que realitza accions d'aquest tipus basades en l'ètica, la solidaritat i transparència.
 
Des del club volem agrair l'aportació rebuda i animem tots els nostres col·laboradors i patrocinadors a formar part de Colonya i d'Estalvi Ètic.

Categories