Actualitat del CE Alaior

JOAN BARBER, NOU ENTRENADOR DEL REGIONAL

13/06/2024
Compartir a Pinterest

El CE Alaior i l'entrenador alaiorenc Joan Barber han arribat a un acord pel qual el tècnic entrenarà el primer equip del club.

 

A més d'aquest fitxatge, que suposa el retorn de Barber al club com a entrenador, també s'han tancat renovacions de membres de la plantilla de la temporada 2023-24, bàsicament gent de la casa com ara Isaac Barro, Marcel Alzina, Loren Ame ller, Èric Mercadal, Santi Mir, Marc Mercadal, Joel Marquès. I també s'han materialitzat alguns fitxatges de jugadors alaiorencs que retornen al club, com el porter Samu Llambias, Jaume Verdejo,  o Aleix Ametller, jugadors que pugen del juvenil, com Edgar Sintes, Adri García, Yoel Sánchez, Joan Florit, Sergi Pons i Sebas Coll, i algun altre, com el mallorquí Joan Toni.

També s'està en converses amb algun jugador més del planter de la temporada passada per intentar la renovació, i s'ha fet algun contacte més. La intenció del club serà reunir una plantilla amb el màxim de jugadors formats a casa, amb il·lusió i ganes de competir per arribar als objectius més alts possibles.

Categories